SCANDI medinės restorano kėdės, esančios mūsų pasiūloje, pagamintos iš lenktos ąžuolo medienos, o ne pjaustytos, kaip klasikinėse medinėse kėdėse. Tokia gamybos technologija teigiamai veikia kėdžių tvirtumą.
Kėdės, skirtos HoReCa sektoriui, turi atitikti aukštus kokybės reikalavimus. LONG-REST medienos ir mechaninio šlifavimo derinys užtikrina aukštą kokybę. LONG-REST – tai natūralus medienos paruošimo būdas kitam kėdės gamybos etapui. Mediena džiovinama natūraliomis sąlygomis ir per ilgesnį laiką, viso proceso metu. Tokiu būdu paruošta mediena įgyja aukštą atsparumą lenkimuisi ir skilinėjimui, todėl ji naudojama mūsų medinėse restorano kėdėse. Kita vertus, mechaninis medienos šlifavimas ją padaro lygią, be splinų ar pavojingų nubrozdinimų.
SCANDI medinė restorano kėdė yra prieinama dviejose spalvų versijose – juoda ir medaus ąžuolas. Tai suteikia galimybę pritaikyti kėdes prie pasirinkto restorano ar kavinės interjero.
Kėdės konstrukcija yra tvirta, užtikrinanti stabilumą, kai apkrova siekia iki 120 kg. Dėl ąžuolo medienos naudojimo kėdės gamyboje, ji yra labai tvirta ir tikrai tarnaus daugelį metų, net ir intensyviai naudojant.
Pagrindinės SCANDI medinių restorano kėdžių savybės:
- Pasiekiamos dviejose spalvų versijose
- Maksimalus apkrovos svoris – 120 kg
- Pagaminta iš lenktos ąžuolo medienos